Svenska ventilationsgruppen har  över 25 års erfarenhet av ventilationsproblematik och har genom åren hjälpt 1000 tals brukare i daghem, kontor, bostadsrättsföreningar samt villor att få en bättre inomhusmiljö.

SVG har ett kontor i Älvsjö och lager i Gröndal och vår personal bär ID06 brickor.

De senaste åren har vår verksamhet främst handlat om felsökningar Ovk besiktningar samt åtgärder efter ovk på bostäder i stor Stockholmsområdet.

Men vi åker även en del på mindre arbeten, såsom: injustering av NIBE pumpar till villaägare, genomgång av husets ventilation eller kanske kontroll av flyttade kök i bostadsrätter etc. Vi är mycket noggranna och systematiska, Vilket då ofta medför att vi löser fel som många av våra konkurrenter misslyckas med.

Ventilationskontroll, OVK ;injustering

Vi kan också besiktiga lägenheterna kvällstid (16:30 – 19:30) för att underlätta nyckelhantering och ingen behöver ta ledigt från jobbet.
Detta kostar normalt inget extra.

Vi har samlat på oss stor erfarenhet av obligatorisk ventilationskontroll (OVK) åt bostadsrättsföreningar, vilket innebär att vi löser avisering, nyckelhantering och rapportering på ett mycket smidigt och trevligt sätt, pröva oss får ni se.

Rapporteringen från oss är tydlig, så att styrelsen har en chans att kunna åtgärda felen själva eller handla upp dessa i konkurrens.

Vi certifierade genom KIWA, medlem i Funkis och vår ansvarsförsäkring finns hos Gjenside
Facebook

 
https://www.lundgrendesign.se