OVK Nacka

Vi hjälper till med OVK Nacka blir en hälsosammare kommun av! När ni vill få pumpen i villan finjusterad eller behöver noggranna OVK besiktningar av flerbostadshuset är vi ett mycket bra val. Vår långa erfarenhet av OVK i Stockholm gör att vi kan alla ventilationssystem och är riktigt duktiga på problemsökning.

ovk-fastigheter
Ovk Nacka

Bättre inomhusklimat med OVK i Nacka

Är det ojämn värmefördelning i rummen med resultatet att folk drar på värmen och energiräkningen skenar iväg? Vi är väl insatta i det här problemet och kan med OVK i Nacka hitta orsaken till problemet.

Samtidigt som ni får OVK kontrollen som krävs kan vi säkra ett bättre inomhusklimat med flera viktiga åtgärder. Vi ser över ventilationen och hittar de bristande punkterna för att rätta till. Det här kan vi göra snabbt och effektivt vilket reflekteras i priset.

Med vår OVK besiktning och felsökning kan ni se fram emot:

Passa på att göra rent i ventilationssystemet

När det blir dags för OVK i Nacka är det inte dumt att samtidigt göra rent i ventilationssystemet. Det är bra för fläktar och givetvis också för luften som ni andas varje dag. Vi ser till att hela ventilationssystemet blir fritt från fett och smuts.

En rengöring är även bra för energiförbrukningen eftersom det blir lättare för fläktar att fungera som de ska då det inte finns smuts och damm som sätter ner funktionen. Kontakta oss gärna om detta för att se på möjligheten för en grundlig rengöring då vi ändå är på plats.

OVK besiktning i Nacka med tydlig rapportering

När vi har genomfört en OVK besiktning i Nacka får ni en tydlig rapport från oss. Den gör det möjligt för er att fatta beslut om åtgärder. Vi kan ta hand om justeringar och lösa problem men det är upp till er att välja vem som ska ta hand om åtgärd, kanske är det något ni själva kan göra!

Vi kan också hjälpa er med en så kallad Light OVK som kan kartlägga vad som behöver justeras inför en OVK besiktning i Nacka. Det här kan göra det enklare och snabbare att få godkänd OVK.

Kontakta oss gärna idag för mer information om OVK i Nacka. Vi har lång erfarenhet av den lokala bebyggelsen och känner igen problematiken. Samtidigt är vi bra på att lösa nya problem så att ni kan se fram emot bättre luft, bättre energi-ekonomi och inomhusluft med jämn temperatur!

Offert OVK

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.