Om Svenska Ventilationsgruppen (SVG)

Vi på Svenska Ventilationsgruppen (SVG) har löst ventilationsproblem i över 25 års tid nu. Med åren har vi tagit hand om OVK i Stockholm med målet att erbjuda en tjänst som är effektiv och prisvärd. Vi har hjälpt förskolor, kontor, bostadsrättsföreningar såväl som villor med ventilationen som ger ren luft och god ekonomi.

Idag har vi vårt kontor i Älvsjö samt ett lager i Gröndal. Vi jobbar med OVK besiktning i Stockholm med omnejd och kan hjälpa till med felsökning, åtgärder samt godkänd OVK kontroll.

Vi klarar all OVK Stockholm behöver

Det går att kontakta oss för enklare injustering av NIBE pump i villa såväl som genomgripande OVK besiktning av en industrifastighet. Oavsett uppdrag kommer vi att jobba på ett systematiskt och väl planerat sätt. Det är något som bidrar till att vi upptäcker felen och klarar OVK kontroll snabbt och smidigt.

Faktum är att vi ofta löser problem som våra konkurrenter inte ens lyckats spåra! Lukt försvinner, energikostnaderna går ner och inomhusklimatet förbättras med jämn temperatur och ren luft.

God erfarenhet och god arbetsetik

Vi har vid det här laget samlat på oss en massa erfarenhet av OVK i Stockholm. Det gör att vi klarar allting från hantering a nycklar, avisering och rapportering enligt konstens alla regler. Dessutom tänker vi på säkerhet och ansvar. Vår personal bär ID06 brickor och är känd för att jobba på ett trevligt sätt.

Med tydlig rapportering gör vi det enkelt för styrelse och ansvariga personer att se över vilka fel som måste åtgärdas. Det ni inte klarar själva kan vi ta hand om. Vi kan till och med kombinera OVK besiktning i Stockholm med nödvändiga åtgärder som injustering av ventilation för att spara er tid och pengar.

Vi låter er bestämma hur ni vill göra med eventuella åtgärder. Det är alltid flexibelt att jobba med oss. Kontakta oss gärna med frågor omkring er OVK i Stockholm!

Vi har KIWA certifikat och är medlemmar i Funkis. Vår ansvarsförsäkring finns hos Gjenside. Besök oss gärna på Facebook!