Om Svenska Ventilationsgruppen

Vi på Svenska Ventilationsgruppen har löst ventilationsproblem i över 20 års tid nu. Med åren har vi tagit hand om OVK i Stockholm med målet att erbjuda en tjänst som är effektiv och prisvärd. Vi har hjälpt förskolor, företag bostadsrättsföreningar såväl som villor och köpcentrum med ventilation som ger bra luft och god ekonomi.

Idag har vi vårt kontor i Globen samt ett lager i Gröndal. Vi jobbar med OVK besiktning i Stockholm med omnejd och kan hjälpa till med felsökning, åtgärder samt åtgärder som leder till godkänd OVK

Vi hanterar all typ av OVK
Stockholm behöver

Det går att kontakta oss för enklare injustering av tex. NIBE pump i villa såväl som mer komplicerad OVK besiktning av en större kontorsfastighet. Oavsett uppdrag kommer vi att jobba på ett systematiskt och ett väl planerat sätt. Det är något som bidrar till att vi upptäcker felen och klarar OVK så snabbt och smidigt det bara går.

Faktum är att vi ofta löser problem som våra konkurrenter inte ens lyckats spåra! Luktproblem försvinner, Energikostnaderna går ner och inomhusklimatet förbättras.

Senaste arbeten:

SVG kan utföra OVK besiktning kvällstid

Vi har vid det här laget samlat på oss en massa erfarenhet av OVK i Stockholm. Det gör att vi klarar allting från hantering av nycklar, avisering och rapportering enligt konstens alla regler. Dessutom tänker vi på säkerhet och ansvar. Vår personal bär ID06 brickor och är kända för att jobba på ett trevligt och professionellt sätt.

Med tydlig rapportering gör vi det enkelt för styrelse och ansvariga personer att se över vilka fel som behöver åtgärdas. Det ni inte klarar själva kan vi ta hand om. Vi kan till och med kombinera OVK besiktning i med nödvändiga åtgärder som injustering av ventilation för att spara er tid och ekonomi.

ovk-i-stockholm

Lång erfarenhet och god arbetsetik

Vi låter er bestämma hur ni vill göra med eventuella åtgärder. Det är alltid flexibelt att jobba med oss. Kontakta oss gärna med frågor omkring er OVK.

Vi är KIWA certifierade och är medlemmar i Funkis. Vår ansvarsförsäkring finns hos Gjenside. Besök oss gärna på Facebook!

Här kan ni läs mer om: vad är OVK?

Offert OVK

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.