OVK Solna och Sollentuna

När det är dags för OVK i Solna och OVK i Sollentuna är vi en samarbetspartner att lita på. Vi har jobbat i över 25 års tid med OVK i Stockholm och är väl insatta i problematiken som kan uppstå i fastigheter såväl som i privata bostäder.

Ovk Nacka

OVK i Solna och Sollentuna för flerbostadshus

När det gäller OVK besiktning i Solna och Sollentuna för flerbostadshus och kontor är vi väl insatta i vad som krävs. Vi klarar av nyckelhantering på ett stadigt och säkert sätt. Dessutom kan vi boka in OVK kontroll under eftermiddag och kväll. Det minskar på behovet av att ta ledigt för att vara hemma när undersökning och injustering av ventilation sker.

Vi har god erfarenhet av de system för ventilation som finns på plats i er kommun. Dessutom kan vi komma och sköta injustering av ventilation för ett nybygge som behöver godkänd OVK besiktning för att inflyttning ska bli aktuellt.

Med vår OVK i Solna och Sollentuna får ni:

Vi kan också göra rent i ventilationssystemet som en del av OVK besiktningen. Säg till om detta då ni kontaktar oss för en offert för OVK i Solna och Sollentuna!

OVK i Sollentuna och Solna för villor

Det är klart att vi även kan sköta OVK i Sollentuna och Solna för villor. Även om du inte enligt lag behöver genomföra OVK efter inflyttning kan det finnas fördelar med att bjuda in oss. Vi kan se över installation och justering av en värmepump. Rengöring av ventilation är förstås något som även privatbostäder har behov av.

Vi kan se över villans ventilation och hitta bristerna som gör att värmehållningen inte är så energieffektiv som den borde vara. Det är en investering både vad gäller elräkning och kvalitet på inomhusklimatet.


Tydlig rapportering och omedelbar problemlösning

Vi jobbar med tydlig rapportering och ser till att OVK i Sollentuna och Solna är enkel att förstå och hantera. Ni får veta precis vad som behöver åtgärdas och därefter kan ni fatta beslut om hur detta ska göras. Vissa saker klarar ni kanske själv och allt annat kan vi hjälpa till med.

Kontakta oss gärna idag för mer information om OVK besiktning i Sollentuna och Solna!

Offert OVK

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.