Hur lång tid tar en OVK besiktning i Stockholm?

En OVK besiktning kan vara snabbt avklarad om den bara planeras på rätt sätt. För en fastighet med flera bostäder är ett rikt-mått en kvart per lägenhet. Men om ni till exempel väljer en snabb OVK i Stockholm för att sedan genomföra åtgärder och till sist en OVK som ger slutligt godkännande kan det förstås gå ännu snabbare.

OVK i Stockholm med åtgärder

Något som kan vara bra att tänka på när du undrar hur snabb en OVK besiktning i Stockholm kan vara är tiden som behöver läggas på åtgärder. Om saker som injustering av ventilation kan skötas i samband med kontrollen spar det ju tid.

Det kan vara klokt att se helheten när du försöker räkna på hur snabbt en OVK kontroll i Stockholm kan vara klar. Be också om att få en uppskattning om detta då det finns boende som kan behöva få information vad gäller tidsaspekten.

Praktiskt med OVK på kvällen

En viktig sak att tänka på vad gäller planering av OVK besiktning i Stockholm är när den ska genomföras. Många uppskattar att vara hemma när kontrollen görs och då är det förstås enklare att få den gjord på kvällen. Det kan innebära att det blir mindre strul med nycklar som inte lämnats in.

Det finns flera saker som påverkar hur lång tid en OVK besiktning i Stockholm tar. Och det är viktigt att tänka på att saker som typ av ventilationssystem och det skick som det är i kommer att avgöra om OVK kan bli klart på några timmar eller om det blir tal om flera återbesök.

Sedan är det inte så dumt att tänka på att det givetvis sparar tid om samma företag som utför OVK besiktningen även kan åtgärda felen som upptäcks eller som finns nedtecknade i tidigare OVK protokoll.

Hur lång tid tar en OVK besiktning i Stockholm?

Dela artikeln
Facebook
Twitter
LinkedIn

Offert OVK

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.