OVK ombesiktning, vad är det som gäller?

När en OVK besiktning i Stockholm visar att det finns fel som kräver åtgärder för att det ska bli godkänd OVK är det dags att ta tag i felen. Det kan innebära att det behövs riktning av ventiler och spjäll såväl som byte av delar av ventilationen.

Hur omfattande åtgärder det blir tal om beror givetvis på vad OVK protokoll från den första besiktningen säger. Det är ingen mening med att beställa ny OVK i Stockholm innan felen har åtgärdats men det kan vara klokt att tänka på den här situationen innan den första besiktningen genomförs.

En enklare OVK besiktning i Stockholm

Det är fullt möjligt att genomföra en enklare OVK besiktning i Stockholm för att på så vis upptäcka felen som måste åtgärdas innan en slutlig besiktning görs. När det finns misstankar om att det finns en hel del att åtgärda kan detta vara klokt.

När det görs en första undersökning på detta vis går det ju att planera åtgärder i kombination med slutlig OVK kontroll på ett smart sätt. Det här kan spara både tid och pengar. Dessutom blir det ju inte nödvändigt med någon ombesiktning då man från start vet vad som kommer att krävas och kan fokusera på detta.

En komplett OVK besiktning i Stockholm med justeringar

Det är också möjligt att få en omfattande OVK besiktning i Stockholm där nödvändiga åtgärder utförs i samband med besiktningen. Det här kan fungera då det inte rör sig om några större fel. Men det gäller förstås att besiktningsmännen som kommer har kunskap och erfarenheten som krävs för att jobba på detta vis.

När det inte krävs någon större justering av ventilationssystem och det inte finns några problem med lukt och ojämn värmefördelning går det att bli klar med en komplett OVK i Stockholm på några timmars tid. Detta inklusive OVK protokoll och allt annat som krävs för att det ska vara en laglig OVK besiktning.

OVK ombesiktning, vad är det som gäller?

Dela artikeln
Facebook
Twitter
LinkedIn

Offert OVK

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.