Kan man kontrollera ljud vid OKV i Stockholm?

När ventilationssystemet ger upphov till ljud som irriterar är det viktigt att ta reda på varför. Problem med oljud från ventilation och OVK går hand i hand. Om ni har beställt OVK i Stockholm kan det vara klokt att passa på att reda ut vad surret och ekon kommer sig av.

Om det snarare är tal om skrammel kan det ju finnas spjäll eller ventiler som är lösa. Den här typen av oljud ger buller som är ohållbart. Rör det sig om en arbetsplats är det inte ens lagligt. Det finns tydliga bestämmelser vad gäller arbetsmiljö som talar om att vi kan kräva arbetsplatser som är rimligt tysta.

OVK besiktning tar reda på källan

Med en OVK besiktning i Stockholm går det att syna igenom hela ventilationssystemet. Det innebär att man kan komma till botten med varför det låter. Ni kanske har vant er vid det ständiga vinandet och surret men det betyder inte att det här är acceptabelt.

En duktig OVK kontrollant kommer att notera om det finns ljud i ventilationssystemet som inte borde vara där. Med injustering kan det bli otroligt stor skillnad. Så pass att ni kanske plötsligt inser att det inte alls har varit okej.

Snabba åtgärder är viktiga

Eftersom vi inte mår bra av buller är det viktigt med snabba åtgärder då man har hittat anledningen till ljudet. Många gånger går det att få OVK i Stockholm tillsammans med justering och andra åtgärder samma dag. Om inte bör det vara möjligt att boka in lagning och justering så snart som möjligt för att säkra att ventilationssystemet enbart bidrar med ren luft med jämn temperatur och inte med oljud.

Kan man kontrollera ljud vid OKV i Stockholm?

Vad kostar en energideklaration?

Vad kostar en energideklaration? När en bostad ska säljas måste det finnas en energideklaration för den. Det kostar omkring 2500 kronor att framställa denna deklaration.

Läs mer »
Vad är OVK?

Vad är OVK?

Vad är OVK? OVK står för obligatorisk ventilationskontroll. Det vill säga en kontroll av ventilationssystem som är obligatorisk enligt lag. Med OVK kan du ta

Läs mer »
Vad ingår i OVK?

Vad ingår i OVK?

Vad ingår i OVK? OVK besiktning är i första hand till för att undersöka ventilationssystemet som finns i byggnaden. Det här är en kontroll som

Läs mer »
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Cozy lumox

Whether The Job Is Big Or Small, Our Experts Can Handle It.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@fixmen.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@fixmen.com
ph: +1.321.989.645

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed